Έκτακτα δρομολόγια της Blue Star Ferries για το Donoussa Trail Running 2019!

26 Σεπ 2019

Η διοργανωτική ομάδα του 3ου Donoussa Trail Running που θα διεξαχθεί στη Δονούσα Κυκλάδων την Παρασκευή και το Σάββατο 18 και 19 Οκτωβρίου 2019, ανακοινώνει επίσημα τη δρομολόγηση έκτακτου δρομολογίου της Blue Star Ferries την Κυριακή 20 Οκτωβρίου από Δονούσα για Πειραιά, προκειμένου να διευκολυνθεί η αναχώρηση των αθλητών και των συνοδών τους.

 

 

Πιο συγκεκριμένα το πλοίο Blue Star Naxos θα προσεγγίσει το λιμάνι της Δονούσας στις 09.20πμ καιθα φτάσει στον Πειραιά στις 16.20μμ μέσω Νάξου και Πάρου.Υπενθυμίζουμε πως όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες των 9χλμ και 20χλμ και οι συνοδοί τουςέχουν έκπτωση 50% από και προς Πειραιά και 30% έκπτωση για τα οχήματά τους για το πλοίο τηςBlue Star Ferries για το διάστημα 17/10 μεχρι 22/10. Η έκδοση των εισιτηρίων με την εκπτωση θαγίνει κατόπιν ονομαστικής λίστας που θα καταθέσουν οι διοργανωτές σε συνεργαζόμενο πρακτορείομε τη λήξη των εγγραφών (11 Οκτωβρίου).

Επίσης θα υπάρχει έκτακτο δρομολόγιο του Εξπρες Σκοπελίτης την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου από Νάξο στις 14.00μμ για Δονούσα. Άφιξη στη Δονούσα στις 18.00μμ μέσω Ηρακλειάς, Σχοινούσας,Κουφονησίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του αγώνα δείτε το επίσημο site μας:http://donoussatrailrunning.grή ακολουθήστε μας στο FB στο:@Donoussa Trail Running.

Σας περιμένουμε όλους για ένα πανέμορφο φθινοπωρινό τριήμερο στην καρδιά του Αιγαίου.Σας περιμένουμε όλους ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΟΝΟΥΣΑ!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

"@Sportiva Jackal - Ένα τσακάλι των βουνών στα πόδια σας", δοκιμή και παρουσίαση από το @Advendure_Net :… https://t.co/OTd3LZTaOE
Χριστίνα Φλαμπούρη - Η πρώτη Ελληνίδα που ολοκλήρωσε το 7 Summits project μιλάει στο @Advendure_Net Advendure:… https://t.co/RaPOCVRs4h
Μετά-covid19 εποχή: Αργός και Υπο-Τουρισμός έναντι Μαζικού και Υπερ-Τουρισμού: https://t.co/jfdIm2Qq2W https://t.co/0jmQQvbFt1
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Κινητοποιήσεις ενάντια στην εγκατάσταση αιολικού πάρκου στη Δίρφη!

Επιστολή προς φίλους του ορεινού τρεξίματος και όλων των ορεινών δραστηριοτήτων

La Sportiva Jackal - Ένα τσακάλι των βουνών στα πόδια σας!

Χριστίνα Φλαμπούρη - Η πρώτη Ελληνίδα που ολοκλήρωσε το 7 Summits project μιλάει στο Advendure!

Μετά-covid19 εποχή: Αργός και Υπο-Τουρισμός έναντι Μαζικού και Υπερ-Τουρισμού!

Έτοιμοι; (Ξανά) - Φύγαμε!

Η προστασία της κοινωνίας και των αθλητών είναι ηθική υποχρέωση των διοργανωτών!

DYNAFIT Ultra 100: Ultra προστασία, σταθερότητα & αίσθηση!

Αντιοξειδωτικά και άσκηση!

Και τώρα τι ....

Σουηδική Λαπωνία - Πεζοπορώντας στο μαγευτικό Βορρά!

Η βιασύνη είναι κακός οδηγός!