Energy Run: Περισσότεροι από 800 δρομείς συμμετείχαν στο 1ο Energy Run 2016 powered by Garmin στην Πεντέλη

18 Ιαν 2016

Το 1ο Energy Run powered by Garmin πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες, Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στην Πεντέλη καθώς περισσότεροι από 800 δρομείς απόλαυσαν τις 2 διαδρομές, 4 και 12χλμ. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες της προηγούμενης μέρας, οι δρομείς δεν πτοήθηκαν και πήραν εκκίνηση το πρωί της Κυριακής, με σύμμαχο τελικά τον καιρό. Οι πιο έμπειροι έτρεξαν όλο το μήκος της διαδρομής, ενώ οι αρχάριοι της παρέας γνώρισαν το βουνό χωρίς φόβο και κίνδυνο. Σε όλους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που συμμετείχαν στο 1ο Energy Run powered by Garmin της χρονιάς και απέδειξαν ότι ξέρουν πολύ καλά πώς να μοιράζονται την ενέργειά τους!

Στην διαδρομή των 4χλμ, 1ος νικητής ήταν ο Άλκης Καφώρος (14:44), 2ος ο Χρήστος Κεχαγιάς (15:04) και 3ος ο Βαγγέλης Γεωργίου (15:59). Στις γυναίκες, την 1η θέση κατέλαβε η Τάνια Γούπου (17:51), 2η ήρθε η Μαρία-Άννα Τσάπαλη (18:00) και 3η  η Μόνικα Κομνηνού (18:52).

 

Στην μεγάλη διαδρομή των 12χλμ, 1ος νικητής ήταν ο Νικόλαος Πάλλης (54:44), 2ο ο Θανάσης Παγουνάδης (56:00) και 3ος ο Νικόλαος Κουτσούμπας (58:46). Στις γυναίκες, 1η νικήτρια ήταν η Πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου, Ουρανία Ρεμπούλη (1:02:00), την 2η θέση κατέλαβε η Μαρία Μάλαϊ (1:04:14) και 3η η Χριστίνα Μαραγιάννη (1:13:38).

 

 

Όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και πολλοί φίλοι και συγγενείς που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ευχαριστήθηκαν ένα όμορφο και ηλιόλουστο Κυριακάτικο πρωινό στην Παλιά Πεντέλη, μέσα στη φύση. Κάποιοι πιο… τυχεροί δρομείς, απόλαυσαν και πλούσια δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

 

Τα (ανεπίσημα) αποτελέσματα του 1ου Energy Run powered by Garmin έχουν ήδη αναρτηθεί εδώ: www.energyraces.gr.


Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης ήταν η κορυφαία εταιρία αθλητικών ηλεκτρονικών ειδών Garmin. Επίσημοι χορηγοί ήταν τα X-treme Stores, η Camelbak, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος και το ενεργειακό ποτό VIBE από το LIFE.

 

Η διοργάνωση διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης.

 

Το επόμενο Energy Run της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου στην Πάρνηθα και σύντομα θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές. Μείνετε συντονισμένοι στο www.energyraces.gr καθώς και στο Facebook και στο Instagram @EnergyRaces.gr.

#EnergyRun

#EnergyRaces

 

 

Ακολουθήσετε την Energy Races στα social media και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των αγώνων.

 

Facebook

facebook.com/EnergyRaces.gr

Instagram

instagram.com/EnergyRaces.gr

Twitter

twitter.com/EnergyRaces

 

Energy Races

Η Energy Races, μία φρέσκια ιδέα στην διοργάνωση αθλητικών events και αγώνων μαζικής συμμετοχής που επιμελείται ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στον χώρο του αθλητισμού.

Στόχος της Energy Races είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες ξεχωριστές εμπειρίες running και multisport, γεμάτες ενέργεια.


View this photo set on Flickr

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ