10ος Pilabox Trail Race στις 2 Φεβρουαρίου 2020

24 Νοε 2019

Ο πολυχώρος PILABOX-PILABAR προκηρύσσει τον επετειακό αγώνα 10th PILABOX TRAIL RACE 2020 που κλείνει φέτος τα 10 του χρόνια! O αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 για 10η συνεχή χρονιά και ώρα 10:00 π.μ. O αγώνας θα γίνει σε ορεινό τερέν, στο βουνό Πεντέλη (Λ. Διονύσου και Ασωμάτων, Παλαιά Πεντέλη).

 

Θα διεξαχθούν δύο αγώνες, ένας μικρός αγώνας 6 km για όλους και ένας μεγαλύτερος 10 km για τους πιο έμπειρους φίλους του ορεινού τρεξίματος. Οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Νίκο Ραπτόπουλο.
Οι εγγραφές άνοιξαν. Στη σελίδα μας www.pilabox.com , θα μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας και να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και τις διαδρομές, καθώς και νέα για την εξέλιξη της πορείας του PILABOX TRAIL RACE, από την εμφάνισή του το 2011 έως και το 2019 που έφτασε τις 350 συμμετοχές.

Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα ορίζεται στα 10ευρώ και για τις δυο διαδρομές..

Παροχές:
Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση(bib number), ανάγλυφο επετειακό μετάλλιο, pasta party, και φρέσκια σούπα ως γεύμα αποκατάστασης, Dj live set, photobooth, απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους και όπως πάντα ΄΄pita΄΄ για τη νέα χρονιά και πολλά δωράκια εκπλήξεις από τους δωροθέτες μας!

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 να περάσουμε ένα super αγωνιστικό πρωινό γεμάτο τρέξιμο αλλά και διασκέδαση.

Με εκτίμηση,

Νίκος Ραπτόπουλος

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ