4ο Veikou Trail: Παράταση εγγραφών έως την Κυριακή 12 Ιανουαρίου

09 Ιαν 2020

Η οργανωτική επιτροπή του 4ου Veikou Trail, ύστερα από πολλά αιτήματα δρομέων ανακοινώνει μια μικρή παράταση εγγραφών μέχρι την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 στις 12:00 το βράδυ.

 

Όσοι ήδη έχουν εγγραφεί ή όσοι εγγραφούν μέχρι την Κυριακή το βράδυ, μέσω ιστοσελίδας, θα πρέπει να τακτοποιήσουν την πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής έως την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω άλλης τράπεζας και όχι της συνεργαζόμενης με την διοργάνωση, θα πρέπει να σταλεί αμέσως το αποδεικτικό πληρωμής  στο email:  info@veikoutrail.gr. 

Επιπλέον η διοργάνωση ανακοινώνει ότι θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής και άμεσης επιβεβαίωσης έως και την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι μέσα από την πλατφόρμα εγγραφών www.racefinder.gr.

 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο info@veikoutrail.gr. Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail.

Η Οργανωτική Επιτροπή

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ