Στις 25 Φεβρουαρίου ανοίγουν οι εγγραφές για το "9ο ZAGORI MOUNTAIN RUNNING"!

05 Φεβ 2019

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται η οργανωτική ομάδα του "Zagori Mountain Running" και η διοργανώτρια εταιρία "My Adventure", ετοιμάζοντας για μια ακόμη χρονιά ένα αγωνιστικό διήμερο, αντάξιο της πορείας του μεγαλύτερου αγώνα ορεινού τρεξίματος της χώρας και των προσδοκιών συμμετεχόντων κι επισκεπτών!

 

 

Οι εγγραφές για τους τέσσερις αγώνες του "9ου Zagori Mountain Running", ανοίγουν τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 20:00μ.μ., ενώ αναλυτικές πληροφορίες για την όλη διαδικασία, θα αναρτηθούν τις προσεχείς μέρες στο επίσημο site της διοργάνωσης www.zagorirace.gr

 

 

To "9o Zagori Mountain Running" θα διεξαχθεί 19-21 Ιουλίου, στα μοναδικά από κάθε άποψη μονοπάτια της Τύμφης, το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου, τα παραδοσιακά χωριά και τα πέτρινα γεφύρια του Ζαγορίου, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της περιοχής!

 

Με 4 αγώνες υψηλών προδιαγραφών και διαφορετικών αγωνιστικών απαιτήσεων TeRA 80km, Marathon+ 44km, Half Marathon 21km, Entry Race 10km, και τον παιδικό αγώνα "Zagoraki Race", το Zagori Mountain Running, έχει καταξιωθεί ως η κορυφαία διοργάνωση του Ελληνικού ορεινού δρομικού κινήματος, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο περισσότερους από 2000 αθλητές και πάνω από 12.000 επισκέπτες, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν τόπο μοναδικής ομορφιάς και να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία συμμετέχοντας σε μια μεγάλη γιορτή χαράς που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια!

 

 

Επιπλέον να σημειωθεί πως οι διαδρομές του Τ.E.RA. 80Km και του Marathon+ 44km έχουν επίσημα αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί  σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ορεινού Τρεξίματος (International TrailRunning Association/ITRA).

 

Ο αριθμός Ελλήνων συμμετεχόντων στους δύο μεγάλους αγώνες καθορίζεται για τον

  • TeRA 80km: 200 αθλητές
  • Marathon+ 44km: 250 αθλητές


Η διοργάνωση γι' ακόμη μία χρονιά, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, στοχεύει στην ανάδειξη της ανάγκης προστασίας της φύσης ενώ συντηρώντας τα μονοπάτια συνολικού μήκους 155km, συμβάλλει στην περαιτέρω οικοτουριστική και πολιτισμική ανάδειξη του Ζαγορίου.

 

Το 9ο Zagori Mountain Running, έρχεται ανανεωμένο και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις ανεβάζοντας ακόμη ψηλότερα την ποιότητα και το επίπεδο της διοργάνωσης!

 

 

Website: www.zagorirace.gr

Facebook: www.facebook.com/ZagoriRace

Instagram: Zagorirace (Zagori Mountain Running)

Hashtag: #ZagoriRace

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ: +30 2651037309

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ