Προϊόντα υδροδοσίας και μεταφοράς φαγητού LAKEN

Η Laken είναι μια ισπανική εταιρεία που λειτουργεί εδώ και πάνω από 100 χρόνια και ειδικεύεται σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα υδροδοσίας και όχι μόνο: μπουκάλια, παγούρια όλων των ειδών και μεγεθών, θερμός, δοχεία για ποτό και φαγητό – βλέπε ένδοξες «καραβάνες»-, ασκούς και πολλά άλλα, όλα κατασκευασμένα από πιστοποιημένα και εγγυημένα ασφαλή υλικά χωρίς BPA, μόλυβδο ή άλλες επιβλαβείς ουσίες. Το γεγονός ότι στο σύνολό τους κατασκευάζονται στην Ισπανία αλλά και το ότι είναι αρκετά προσιτά τα έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Σήμερα θα παρουσιάσουμε μερικά ενδεικτικά μόνο από αυτά!

Χαρακτηριστικά αλουμινένιων παγουριών Laken

Τα αλουμινένια παγούρια αποτελούν την πιο ενδεδειγμένη λύση αποθήκευσης και μεταφοράς νερού όπως επίσης αλκοολούχων και όξινων ροφημάτων καθώς η εταιρεία LAKEN χρησιμοποιεί κατά την κατασκευή των παγουριών της εσωτερικά ειδική επίστρωση χωρίς την βλαβερή Δισφαινόλη Α (BPA FREE) άρα απόλυτα ασφαλή για την υγεία του χρήστη. Ανθεκτικά στην χρήση μπορούν να πλυθούν και στο πλυντήριο πιάτων. Μοναδικό τους μειονέκτημα η εξωτερική παραμόρφωση του υλικού σε περίπτωση πτώσης όπως και η μη δυνατότητα τοποθέτησης στην κατάψυξη.

Γενικά χαρακτηριστικά αλουμινένιων παγουριών

  • Κατασκευασμένα από καθαρό αλουμίνιο. Ένα ευπροσάρμοστο, εύκαμπτο και ανθεκτικό υλικό.
  • 100% εσωτερική επικάλυψη χωρίς φθαλικές ενώσεις ΒΡΑ, μόλυβδο ή άλλες επιβλαβείς ουσίες.
  • Δεν αλλοιώνουν τις γεύσεις.
  • Εξωτερικό φινιρισμένο βάψιμο
  • Ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά
  • Πολύ ελαφριά.
  • Mε πολύ σφιχτό σφράγισμα (ακόμα και για αεριούχα ποτά).
  • Το αλουμίνιο προστατεύει το περιεχόμενο από το φως και άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

Χαρακτηριστικά πλαστικών παγουριών Laken

Κατασκευασμένα ως επί τω πλείστων απο την πιο εξελιγμένη πλαστική ρητίνη TRITAN, η οποία δεν περιέχει Δισφαινόλη Α (BPA FREE) και απόλυτα ασφαλής για την υγεία για μεταφορά και αποθήκευση νερού. Τα πλαστικά παγούρια είναι αρκετά ελαφριά και κατά βάση οικονομικά, ανθεκτικά στην σκληρή πολύχρονη χρήση ακόμα και σε ακραίες εξωτερικές θερμοκρασίες! Στην κατηγορία αυτή συγκαταλέγονται και τα εύκαμπτα παγούρια όπως επίσης και οι ασκοί νερού. Και τα δύο πολύ εργονομικά καθώς καταλαμβάνουν πολύ μικρό χώρο μέσα στο σακίδιο όταν δεν είναι γεμάτα.

 

Beverages Thermos


Παγούρι θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι (stainless steel 18/8) BPA FREE με εξωτερική μη τοξική βαφή. Συντήρηση κρύων ροφημάτων έως 24h και ζεστού έως 12h. Δυνατότητα μεταφοράς αλκοολούχων και όξινων ροφημάτων. Δεν διατηρεί και δεν προσδίδει γεύσεις από προηγούμενη χρήση. Το καπάκι γίνεται και ποτηράκι για ευκολία και πρακτικότητα.

  • Θερμός φωτογραφίας: Χωρητικότητα 0,75lt, Διάμετρος 8,2εκ, Ύψος 29,3εκ,Βάρος: 500γρ
  • Τιμή: 0,5 lt: 20,60 €, 0,75lt: 26,70 €, 1lt: 29,60 €

 

Παγούρι Basic Steel 0,75lt


Πανάλαφρο μεταλλικό παγούρι από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8. Φαρδύ στόμιο για να χωράει άνετα παγάκια ενώ το κλείσιμό του είναι απολύτως στεγανό. Χωρίς φθαλικά άλατα, μόλυβδο ή άλλες επιβλαβείς ουσίες. Δεν διατηρεί και δεν προσδίδει γεύσεις από προηγούμενη χρήση.

  • Διάμετρος: 7εκ. Ύψος: 23.5εκ. Βάρος: 150grs
  • Τιμή: 16 €

 

Παγούρι Classic


Το εσωτερικό μέρος που χρησιμοποιούμε στα παγούρια αλουμινίου, είναι επικάλυψη δύο συστατικών από πολυαμίδιο, με τις ανάλογες προδιαγραφές των EEC & FDA καθώς επίσης και άλλων διεθνή οργανισμών υγείας για προϊόντα τα οποία  προορίζονται να χρησιμοποιούνται για φαγητό. Χωρίς εποξική ρητίνη, απόλυτα ασφαλές, απομονώνει πλήρως το περιεχόμενο και το προστατεύει. Καπάκι με άνετο πιάσιμο για να κρεμιέται οπουδήποτε εύκολα. Χαρακτηριστικό του η υψηλή αντοχή του! Η διαχρονική επιλογή για την υγιεινή και φιλική στο περιβάλλον υδροδοσία μας!

  • Παγούρι παρουσίασης: Χωρητικότητα 0,75lt, Διάμετρος: 7.4εκ. ύψος 23.1εκ,βάρος 125γρ
  • Τιμή: 7,70 € (0,60 lt: 7,00 €, 1lt: 8,20 €)

 

Jannu Παγούρι - Thermos 0,5lt


Καταπληκτικό παγούρι θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι (18/8) BPA FREE με εξωτερική μη τοξική βαφή. Διαθέτει πτυσσόμενο στόμιο – «πιπίλα» από σιλικόνη το οποίο ανοίγει πολύ εύκολα με ένα «κλικ» και εσωτερικό καλαμάκι. Πολύ πρακτική η λαβή του αφού μπορεί να κρεμαστεί με ευκολία. Συντήρηση κρύων ροφημάτων έως 24h. Δυνατότητα μεταφοράς αλκοολούχων και όξινων ροφημάτων. Τα ζεστά ροφήματα δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 50o C.

  • Παγούρι παρουσίασης: Χωρητικότητα 0,5lt, Διάμετρος 7,3εκ, ύψος 22εκ, βάρος 328γρ
  • Τιμή: 26,10 €

 

Καραβάνα


Απλά απαραίτητο για ένα υγιεινό πικ νικ στην εξοχή ή για μεταφορά φαγητού σε μια ολοήμερη πεζοπορία! Από κράμα αλουμινίου με εσωτερικό εξτρά πιάτο και αντικολλητική επικάλυψη μπορείτε να μεταφέρετε οποιαδήποτε τροφή εκτός από σούπες αφού παρόλη την τσιμούχα του δεν είναι απολύτως στεγανό. Αν δεν έχετε ήδη ετοιμάσει φαγητό από πριν, με την καραβάνα της LAKEN μπορείτε να το κάνετε και στο κάμπινγκ! Το χερούλι το οποίο ασφαλίζει το καπάκι είναι πτυσσόμενο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μαγείρεμα πάνω από εστία. Με εξωτερική μη τοξική βαφή χωρίς BPA ή άλλες τοξικές ουσίες.

 

  • Διαστάσεις: 17.5 x 13.7 x 6.5εκ.Βάρος: 287γρ
  • Χωρητικότητα: 1,2 lt
  • Τιμή: 22,00 €

 

Ασκός – υδροδοχείο Riper Flask

 

Οικονομικός ασκός νερού χωρητικότητας 1,5 lt με διπλό άνοιγμα γεμίσματος τόσο από το άνω μέρος του με «συρταρωτό» άνοιγμα όσο και με βιδωτό καπάκι με μεγάλο στόμιο για ευελιξία στην χρήση και εύκολο καθαρισμό και στέγνωμα. 100% BPA and PVC free. Οι «πιπίλες» απελευθερώνονται πανεύκολα με ένα κλικ ενώ όλα τα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα και ως ανταλλακτικά.

  • Βάρος: 185 γρ.
  • Τιμή 19,00 €

Τα παραπάνω ήταν μια απλή ενδεικτική λίστα από μια πληθώρα προϊόντων LAKEN ενώ στα καταστήματα POLO Centers διαθέτουν και όλη την γκάμα ανταλλακτικών για τα προϊόντα της. Ενημερωθείτε περαιτέρω από τον κατάλογο προϊόντων Outdoor της POLO.

Τάκης Τσογκαράκης

Η αγάπη του για το βουνό ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω με τις πρώτες αναβάσεις στην αγαπημένη του Πάρνηθα και μετέπειτα με την σχολή Ορειβασίας του ΕΟΣ Αχαρνών. Το 2007 έτρεξε τον πρώτο του αγώνα ορεινού τρεξίματος και από τότε ονειρεύεται "όλο και ψηλότερα, όλο και μακρύτερα". Ελπίζει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα...

www.advendure.com

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ