Η Salomon παρουσιάζει το νέο GENESIS, το απόλυτο trail παπούτσι της σεζόν!

By 05 Απρ 2024

Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 σηματοδοτεί τη νέα εποχή της Salomon στην κατηγορία του τρεξίματος. Η Salomon, πρωτοπόρος στον τομέα των αθλητικών ειδών, ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου trail παπουτσιού, Genesis. Σχεδιασμένο για τους απαιτητικούς δρομείς που επιδιώκουν την ένταση των ορεινών διαδρομών, το Genesis υπόσχεται να μεταμορφώσει την εμπειρία στο βουνό, προσφέροντας ασύγκριτη προστασία, άνεση και επιδόσεις.

 

 

Συνδυάζει άνεση και σιγουριά

Το Genesis διαθέτει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες που στοχεύουν στην ενίσχυση της απόδοσης των δρομέων. Ο αφρός Energy Foam στην μεσοσόλα εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών και τη μέγιστη επιστροφή ενέργειας, ενώ το σύστημα Active Chassis παρέχει άριστη στήριξη στα πέλματα σε κάθε επιφάνεια και κατάσταση, διατηρώντας τους αστραγάλους κάθε δρομέα σταθερούς ακόμη και στα πιο ανώμαλα εδάφη.

Απόλυτη πρόσφυση με κάθε βήμα

Η εξωτερική σόλα του Genesis έρχεται με την τεχνολογία All-Terrain Contagrip®. Η γεωμετρία της σόλας με τα ειδικά σχεδιασμένα 4,55mm, προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε μια ποικιλία εδαφών, που θα αγαπήσει κάθε λάτρεις της περιπέτειας.

 

Ανθεκτικότητα και προστασία για τις πιο απαιτητικές διαδρομές

Καθαρά σχεδιασμένο για το βουνό, το Genesis διαθέτει τη τεχνολογία MATRYX, η οποία προστατεύει το παπούτσι από εμπόδια και δύσκολες συνθήκες. Παράλληλα, το πόδι αγκαλιάζεται από την τεχνολογία SENSIFIT , προσφέροντας μια σταθερή και άνετη εφαρμογή από τη σόλα μέχρι το σύστημα επίδεσης, σε κάθε δρομέα.

Ύστερα από μηχανικές δοκιμές έναντι ανταγωνιστικών μοντέλων, το Genesis κυριάρχησε όντας το πιο ελαστικό στη μεσοσόλα. Διαθέτει την καλύτερη απορρόφηση κραδασμών, με υψηλής ποιότητας πρόσφυση και με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα εξαιτίας των τεχνολογιών της εξωτερικής, μεσαίας και κάτω σόλας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του ιδανικού παπουτσιού που εξισορροπεί την ανθεκτικότητα, προστασία και άνεση. Επιπλέον, 34% της εξωτερικής σόλας είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά. Drop: 8mm.

Το Genesis είναι όχι μόνο ένα εργαλείο για τις περιπέτειες στο βουνό, αλλά και ένας σύμμαχος για την κατάκτηση νέων στόχων και εμπειριών. Ήρθε η ώρα να πάτε ένα βήμα παραπέρα στις ορεινές σας δραστηριότητες με ένα παπούτσι που υπόσχεται να ανεβάσει το πήχη στην απόδοση και την άνεση.

Αποκτήστε τα Genesis από το Salomon Store @ The Mall Athens, Salomon Store Kifisia, www.salomon.gr ή από συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Η Salomon διανέμεται στην Ελλάδα μέσω της εταιρίας Shop & Trade.

 

Λίγα λόγια για την Salomon

Η Salomon, γεννημένη στις Γαλλικές Άλπεις, είναι γνωστή για την παραγωγή υποδημάτων, ενδυμάτων και εξοπλισμού υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν όχι μόνο για τη λειτουργικότητά τους, αλλά και για το εντυπωσιακό σχεδιασμό και το μοναδικό στυλ τους. Στο Annecy Design Center, ομάδες μηχανικών, σχεδιαστών και αθλητών συνεργάζονται για να δημιουργήσουν προϊόντα που αναδεικνύουν την εμπειρία των outdoor αθλημάτων και επιτρέπουν μια στενότερη σχέση με τη φύση. Έτσι, οι άνθρωποι μπορούν να απελευθερώσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να επηρεάσουν θετικά τον κόσμο.

Λίγα Λόγια για τη Shop & Trade

H Shop & Trade ιδρύθηκε το 1994 και κατέχει ηγετική θέση στο χώρο ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στην Ελλάδα. Η εταιρία συνεργάζεται με σημαντικούς οίκους fashion & actionwear του εξωτερικού, ανανεώνοντας και επεκτείνοντας σε σταθερή βάση το brand portfolio της. Απασχολεί 250 άτομα και εκπροσωπεί περισσότερα από 40 επώνυμα σήματα όπως Guess, Trussardi, Versace Jeans, Superdry, Pepe Jeans, Birkenstock, Ellesse, Salomon, Quiksilver, κ.α. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη ΝΑ Ευρώπη και συνεργάζεται με περισσότερους από 1.700 πελάτες χονδρικής. Διαθέτει σημαντική παρουσία στη λιανική και δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο με πλατφόρμες B2B για την εξυπηρέτηση της χονδρικής αλλά και πλατφόρμες B2C (www.bloobox.gr, www.salomon.gr).

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ