
ADVENDURE is the leading web portal in Greece about Mountain Running, Adventure, Endurance and other Mountain Sports
info@advendure.com
Ξεκίνησε από την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη και ο φετινός Goretex Transalpine Run, πολυήμερος αγώνας που διεξάγεται σε 7 ετάπ συνολικής απόστασης 247,2 χλμ και 15.000μ θετικής υψομετρικής.
Ενημέρωση Παρασκευή 09/09 > Η ομάδα του Βασίλη Αλαμάνου και της Adrienn Jokuti τερμάτισαν και το 5ο ετάπ, σε χρόνο 6:53:18. Ο συνολικός τους χρόνος έχει διαμορφωθεί σε 39:44:02 και βρίσκονται στην 201η θέση της γενικής κατάταξης. To 5ο ετάπ είχε μήκος 33,3 Km και +1.453 μέτρα θετική υψομετρική διαφορά. Μένουν άλλα δυο ετάπ για την ολοκλήρωση της προσπάθειας τους, με το σημερινό να έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας με μήκος 33,6 Km αλλά με +2.440 μέτρα θετική υψομετρική διαφορά.
Ο Βασίλης Αλαμάνος με την Adrienn Jokuti από την Ουγγαρία οι οποίοι τρέχουν στο μικτό ομαδικό, ολοκλήρωσαν εχθές 6 Σεπτέμβρη το 3ο και δυσκολότερο ετάπ ολόκληρου του αγώνα (47,9 km, 3037m D+) σε χρόνο 12:21.17. Ο συνολικός τους χρόνος μετά από τα 3 ετάπ είναι 25:33:07.
Μετά και το 3ο ετάπ προηγείται η ομάδα της GORE RUNNING WEAR που αποτελείται από τους Jung Daniel και Schiessl Helmut με συνολική επίδοση 12:51.23

Διαβάστε περισσότερα για τον αγώνα εδώ.
Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα ανα ημέρα εδώ.