#QuestionEverything: Ο Νίκος Καλοφύρης απαντά στα πάντα γύρω από το Oρεινό Τρέξιμο

By 02 Μαρ 2017

 

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας σειράς παπουτσιών για Ορεινό Τρέξιμο SS17 της The North Face® και «ανοίγοντας» τις εγγραφές για τον αγώνα Metsovo Ursa Trail, που θα γίνει στις 28 Μαΐου, ο κορυφαίος αθλητής της The North Face® Νίκος Καλοφύρης αναλαμβάνει να δώσει όλες τις απαντήσεις γύρω από το Oρεινό Tρέξιμο και τους αγώνες «Ursa Trail-Στα χνάρια της αρκούδας», σε  νέους στον χώρο του βουνού αλλά και σε έμπειρους αθλητές. Η αρχή θα γίνει στις 16 Μαρτίου, στο κατάστημα της The North Face® στο Golden Hall, η επικοινωνία όμως θα συνεχιστεί μέσα από τα social media, την συνεχιζόμενη αρθρογραφία του Νίκου Καλοφύρη στην ιστοσελίδα Advendure και από άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις.

#QuestionEverything
Ο Νίκος Καλοφύρης απαντά στα πάντα γύρω από το Oρεινό Τρέξιμο

16 Μαρτίου, 18:00 @ The North Face, Golden Hall

 

Στόχος της πρωτοβουλίας #QuestionEverything είναι να δούμε το Ορεινό Τρέξιμο μέσα από τα μάτια ενός αθλητή που - πέραν από τις παγκόσμιες διακρίσεις του - έχει πάθος, αποφασιστικότητα πραγματική αφοσίωση, αλλά και διάθεση να μοιραστεί τις γνώσεις που έχει αποκομίσει στην μεγάλη καριέρα του με την κοινότητα του Ορεινού Τρεξίματος. «Η καλή φυσική κατάσταση είναι αλληλένδετη με την καλή ψυχική κατάσταση», υποστηρίζει σθεναρά ο Νίκος Καλοφύρης, συστήνοντας μια νέα διέξοδο για άθληση, εκτόνωση, επαφή με τη φύση και κυριολεκτική αναζωογόνηση. Το «γιατί» είναι ήδη προφανές. Για το «πώς», για τις τεχνικές και τα μυστικά του ορεινού τρεξίματος, ο Νίκος αναλαμβάνει να λύσει όλες τις απορίες.

 

Την ίδια μέρα, μια μέρα αφιερωμένη στο Ορεινό Τρέξιμο, στο Golden Hall θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για το Metsovo Ursa Trail, με εκπλήξεις και κλήρωση δώρων τα οποία θα κερδίσουν κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά τη νέα σειρά παπουτσιών Ορεινού Τρεξίματος της The North Face®, σχεδιασμένη για διαφορετικούς τύπους εδάφους και διαδρομών. Είναι μια σειρά που έχει δοκιμάσει ο ίδιος ο Νίκος Καλοφύρης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λύσει όλες τις απορίες σε σχέση με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Μια πρώτη γεύση της νέας σειράς έχει δοθεί μέσα από την παρουσίαση των μοντέλων σε πρόσφατο αφιέρωμα της ιστοσελίδας Advendure.

 

H απάντηση είναι το Ορεινό Τρέξιμο. Την ερώτηση επιλέξτε την εσείς, στις 16 Μαρτίου. #QuestionEverything

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ