ADVENDURE - Η Hoka One One βασικός χορηγός του UTMB®!

Η Hoka One One βασικός χορηγός του UTMB®!

Από 25 Οκτ 2021

Το UTMB® και η Hoka One One μόλις ανακοίνωσαν συμφωνία χορηγίας / συνεργασίας για το 2022 και το 2023, με δυνατότητα επέκτασης για το 2024 και μετά. Έτσι η  Hoka One One γίνεται παγκόσμιος Premier Partner της δημοφιλούς διοργάνωσης από το 2022.

 

 

Η στρατηγική αυτή συνεργασία έρχεται να γιγαντώσει ακόμη περισσότερο το brand UTMB®, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον όμιλο Ironman και το UTMB® World Series, το οποίο μέχρι στιγμής περιλαμβάνει 8 αγώνες “ by UTMB®”. Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν και άλλες διοργανώσεις που θα μπουν κάτω από την ομπρέλα του αγώνα του Chamonix, με σκοπό να φτάσει στους οκτώ αγώνες από την Ευρώπη, οκτώ από την Ασία και την Ωκεανία και τουλάχιστον τέσσερεις από την Βόρεια και Νότια Αμερική.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, η HOKA One One θα παρέχει μια επιλεγμένη σειρά υποδημάτων και ενδυμάτων σε εθελοντές σε όλες τις διοργανώσεις του UTMB® World Series, καθώς και σε δρομείς σε επιλεγμένες διοργανώσεις. Θα δημιουργηθεί επίσης μια νέα σειρά προϊόντων UTMB® World Series, τα οποία θα διατίθενται σε επιλεγμένους αγώνες και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα εγκαινιαστεί το 2022.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες της στρατηγικής αυτής συνεργασίας θα ανακοινωθούν τις προσεχείς εβδομάδες.

Δημήτρης Τρουπής

Κατάγεται από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και ζει μόνιμα στην Πάτρα. Συμμετείχε στην συντακτική ομάδα του Adventure Zone από το 2009, ενώ μαζί με τον Τάκη Τσογκαράκη ίδρυσαν και "τρέχουν" το Advendure.  Το τρέξιμο στα μονοπάτια των βουνών και η μεταφορά εικόνων και συναισθημάτων μέσα από τα άρθρα του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Παθιάζεται με τους αγώνες ορεινού τρεξίματος, υπεραντοχής και  περιπέτειας. Έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες ορεινού τρεξίματος όλων των αποστάσεων, με έμφαση στους αγώνες ultra trail.  Θεωρεί ότι το τρέξιμο και η πεζοπορία στη φύση είναι μια εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου, μας φέρνει πιο κοντά σε αυτήν και μας κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο το περιβάλλον.

www.advendure.com

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Η διάσχιση των Ισπανικών Πυρηναίων από τον Δημήτρη Δεσποινιάδη, στο @Advendure_Net : https://t.co/WzP6Ox2JD3… https://t.co/5yMrD72dTW
"Όνειρο μου μια διεθνής διάκριση" - Μια συζήτηση με τον Θανάση Παγουνάδη στο @Advendure_Net :… https://t.co/EKuycLEbwd
Εξερευνώντας τα όρια ... μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε; Ένα άρθρο που επιχειρεί να εξερευνήσει την λεπτή γραμμή πά… https://t.co/HL70w3xTrW
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Έξι υποθέσεις κι ένα συμπέρασμα για τον ROUT 2021, τον «αγώνα που έγινε χωρίς αθλητές»!

Η διάσχιση των Ισπανικών Πυρηναίων!

"Όνειρο μου μια διεθνής διάκριση" - Μια συζήτηση με τον Θανάση Παγουνάδη!

Η Καλύβα

Ο Γιάννης Δημόπουλος και η Noora Honkala μας μιλούν για το πρώτο Sparta Running Camp!

Εγώ ούτε να οδηγώ δεν γουστάρω τόσο μακριά!

Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2021 - Που πάμε ρε παιδιά ??

11 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Βουνών - Ενίσχυση της ταυτότητας των βουνών και βιώσιμος ορεινός τουρισμός

Ο Χειμωνιάτικος Ενιπέας επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Δεκεμβρίου!

Τρέξιμο στον Ομπλό με φόντο την Πάτρα, την Achaia Clauss και φιλανθρωπικό σκοπό - Συζητάμε με τον Δ. Αποστολόπουλο για το Koumaria Trail Race!

Χωρίζουν οι δρόμοι του Kilian Jornet και της Salomon!

SCARPA Golden Gate ATR - Ένα πραγματικά "All Terrain" παπούτσι!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων