ADVENDURE - To ROUT Classic 100 miles δεν έγινε φέτος... ή μήπως έγινε;

To ROUT Classic 100 miles δεν έγινε φέτος... ή μήπως έγινε;

Από 25 Οκτ 2021
Φέτος οι αθλητές δεν πήραν εκκίνηση και δεν έτρεξαν τον αγώνα, ένα αγώνα που εξελίσσεται μέσα στα μαγικά δάση των βουνών της Ροδόπης και για κάποιους είναι αθλητικός στόχος της χρονιάς, για κάποιους είναι καθιερωμένο ετήσιο προσκύνημα, και για κάποιους - συνειδητά ή ασυνείδητα - ραντεβού βαθιάς, εντατικής ψυχοθεραπείας. Ένας μοναδικός αγώνας "From DARKNESS to LIGHT" όπως λέει και το μότο του - που ισχύει κυριολεκτικά και μεταφορικά - σε ένα μοναδικό τόπο, με μοναδικούς ανθρώπους να το στηρίζουν και να το κάνουν πραγματικότητα!
 
 
 
Ναι εμείς που συμμετέχουμε ως αθλητές φέτος δεν τρέξαμε. Έτρεξαν όμως, οι άνθρωποι που το στήνουν για μας, οι εθελοντές, βασικά όλο το rout family πλην των αθλητών. Και δεν έτρεξαν απλά, έτρεξαν το δυσκολότερο και μεγαλύτερο ROUT που έχουν τρέξει μέχρι τώρα. Πήραν τις θέσεις τους την Τετάρτη κάτω από αντίξοες συνθήκες βροχής, αέρα και χαμηλών θερμοκρασιών. Έστησαν, μαγείρεψαν και ετοιμάστηκαν για την εκκίνηση κανονικά.
 
 
Σίγουρα όποιος έχει βρεθεί σε διοργανωτικό ρόλο μπορεί να καταλάβει και να εκτιμήσει την ένταση, την αγωνία και την προσπάθεια που καταβάλανε. Ήταν εμφανές και το είδαμε στις πράξεις τους, ότι αν εμείς θέλαμε 1 φορά να γίνει ο αγώνας, αυτοί θέλανε 10, γιατί ο δικός μας αγώνας ολοκληρώνει τον δικό τους! Ένα αγώνα που η κατάθεση χρόνου και κόπου ξεκινάει μήνες νωρίτερα, όταν ξεκινάει ο καθαρισμός των μονοπατιών και οι βασικές προετοιμασίες του, όπως αντίστοιχα και ο δικός μας αγώνας ξεκινάει με την έναρξη των προπονήσεων μας.
 
 
Προσωπικά και εκ μέρους της Κρητικής ομάδας που έκανε "αυτοψία" στην Πρασινάδα (όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν!), αλλά και εκ μέρους της ευρύτερης οικογένειας του Pierra Creta που αντιλαμβάνεται το διοργανωτικό σας άθλο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που τόσα χρόνια αγωνίζεστε δίπλα σε μας για μας. Να ξέρετε ότι χαίρετε της εκτίμησής μας και της ευγνωμοσύνης μας. 
 
Ευχαριστούμε! Να είστε καλά!
 
Νικηφόρος Στειακάκης
President & Executive Director
Proud organizer of Pierra Creta!
 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Η διάσχιση των Ισπανικών Πυρηναίων από τον Δημήτρη Δεσποινιάδη, στο @Advendure_Net : https://t.co/WzP6Ox2JD3… https://t.co/5yMrD72dTW
"Όνειρο μου μια διεθνής διάκριση" - Μια συζήτηση με τον Θανάση Παγουνάδη στο @Advendure_Net :… https://t.co/EKuycLEbwd
Εξερευνώντας τα όρια ... μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε; Ένα άρθρο που επιχειρεί να εξερευνήσει την λεπτή γραμμή πά… https://t.co/HL70w3xTrW
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Έξι υποθέσεις κι ένα συμπέρασμα για τον ROUT 2021, τον «αγώνα που έγινε χωρίς αθλητές»!

Η διάσχιση των Ισπανικών Πυρηναίων!

"Όνειρο μου μια διεθνής διάκριση" - Μια συζήτηση με τον Θανάση Παγουνάδη!

Η Καλύβα

Ο Γιάννης Δημόπουλος και η Noora Honkala μας μιλούν για το πρώτο Sparta Running Camp!

Εγώ ούτε να οδηγώ δεν γουστάρω τόσο μακριά!

Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2021 - Που πάμε ρε παιδιά ??

11 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Βουνών - Ενίσχυση της ταυτότητας των βουνών και βιώσιμος ορεινός τουρισμός

Ο Χειμωνιάτικος Ενιπέας επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Δεκεμβρίου!

Τρέξιμο στον Ομπλό με φόντο την Πάτρα, την Achaia Clauss και φιλανθρωπικό σκοπό - Συζητάμε με τον Δ. Αποστολόπουλο για το Koumaria Trail Race!

Χωρίζουν οι δρόμοι του Kilian Jornet και της Salomon!

SCARPA Golden Gate ATR - Ένα πραγματικά "All Terrain" παπούτσι!

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων