Salewa Puez DST Cargo – Ελαφρύ και ανθεκτικό παντελόνι για τις καλοκαιρινές πεζοπορίες σας

Για τα ρούχα της SALEWA το έχουμε ξαναγράψει πολλάκις.  Η ποιότητα αλλά και η σχεδίασή τους δεν χωράνε καμία αμφισβήτηση και διεκδικούν βάθρο στον χώρο του outdoor. Δοκιμάσαμε πρόσφατα και το «εξωτικό» Sella Durastretch υβριδικό jacket και εξακριβώσαμε του λόγου το αληθές. Σειρά στη σημερινή παρουσίαση παίρνει κάτι πιο «γήινο», ένα καλοκαιρινό και δροσερό παντελόνι για τις ανοιξιάτικες / καλοκαιρινές / φθινοπωρινές πεζοπορίες σας, το Salewa Puez DST Cargo.

Το DST ως συντομογραφία σημαίνει πολύ απλά Durastretch. To αγαπημένο λεπτό, διαπνέον και ελαστικό ύφασμα της SALEWA που είδαμε και στο Sella Durastretch jacket, εδώ εξοπλίζει εξ’ ολοκλήρου το παντελόνι. Ένα λεπτό “softshell” ύφασμα, πολύ ελαστικό προς όλες τις κατευθύνσεις (4 way stretch), ικανό να ανταπεξέλθει τόσο στις κακουχίες μιας απαιτητικής βουνίσιας πεζοπορίας, όσο και σε μια αναπάντεχη καλοκαιρινή μπόρα στεγνώνοντας πολύ γρήγορα.


Όσον αφορά στην εφαρμογή του, κινείται ευκρινώς στα όρια του απλού fit, χωρίς να είναι καθόλου στενό, αφήνοντας πολλά περιθώρια, λόγω και του ελαστικού Durastretch, για οποιαδήποτε κίνηση των ποδιών.

 

 

Στη μέση μπορείτε να προσαρμόσετε κάποια ζώνη ενώ διαθέτει και δύο μεγάλες ανοικτές τσέπες ψηλά. Βέβαια, σαν ένα cargo που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει δύο ευρύχωρες και ελαστικές τσέπες με φερμουάρ πιο χαμηλά μπροστά. Είναι οι τσέπες που θα χρησιμοποιήσετε πιο πολύ σε μια πεζοπορία για να έχετε άμεση πρόσβαση σε ότι χρειαστείτε περισσότερο. To κινητό σας, τον χάρτη, μερικές μπάρες ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε. Χωράνε τα πάντα!

 

 

Το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν έχει τη δυνατότητα απόσπασης των μπατζακίων του (sic) για να γίνει βερμούδα, η SALEWA έχει κι από αυτό βεβαίως βεβαίως! Αυτό όμως του δίνει τη δυνατότητα να κρατήσει το βάρος χαμηλά, αφού δεν ξεπερνάει τα 290 γραμμάρια σε μέγεθος 50/L.

 

 

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό παντελόνι πεζοπορίας, που μπορεί να φορεθεί από άνοιξη μέχρι και φθινόπωρο και με αντοχή που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια στο βουνό… και όχι μόνο! Είναι από τα ρούχα εκείνα που όταν τα φορέσετε, θα γίνουν ο αχώριστος σύντροφός σας σε πεζοπορίες, εκδρομές και περιπάτους!

 

 

Χαρακτηριστικά

  • Τιμή: 122,90€
  • Βάρος: 290 γραμμάρια (μέγεθος 50/L)
  • Υλικό: DURASTRETCH PFC FREE 140 g/sqm (89% Polyamide 11% Elastane)
  • Δύο μεγάλες cargo τσέπες με φερμουάρ
  • Δύο μεγάλες τσέπες ανοικτές
  • Υποδοχή για ζώνη
Τάκης Τσογκαράκης

Η αγάπη του για το βουνό ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω με τις πρώτες αναβάσεις στην αγαπημένη του Πάρνηθα και μετέπειτα με την σχολή Ορειβασίας του ΕΟΣ Αχαρνών. Το 2007 έτρεξε τον πρώτο του αγώνα ορεινού τρεξίματος και από τότε ονειρεύεται "όλο και ψηλότερα, όλο και μακρύτερα". Ελπίζει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα...

www.advendure.com

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ