Η Nutrixxion χορηγός της Μαρίας Μάλαι!

10 Ιουλ 2014

Η Nutrixxion Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κορυφαίων Γερμανικών προϊόντων αθλητικής διατροφής Nutrixxion, με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την μεγάλη ελπίδα του ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, την Μαρία Μάλαι! Η Μαρία θα χρησιμοποιεί τα διατροφικά προϊόντα της Nutrixxion (ενεργειακά τζελ, ενεργειακές μπάρες, ηλεκτρολύτες, προϊόντα αποκατάστασης κ.α) στις απαιτητικές προπονήσεις και τους αγώνες της.

Η Μαρία Μάλαι, η οποία πρόσφατα ενσωματώθηκε στην ομάδα της Salomon Hellas, έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες και σπουδαίες επιδόσεις σε αγώνες ορεινού τρεξίματος όπως στους Metsovo Ursa Trail, Hydra's Trail Event, Taygetos Marathon κ.α με πιο πρόσφατη την 2η θέση της στον Olympus Marathon με 6.33.20.

 


Η Μαρία Μάλαι ανέφερε μετά την επίτευξη της συνεργασίας: "Τα προϊόντα της Nutrixxion, τα ενεργειακά gels, οι μπάρες και οι ηλεκτρολύτες, εκτός του ότι έχουν υπέροχη γεύση, είναι ιδανικά για την αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας, τόσο κατά την διάρκεια των προπονήσεών μου, όσο και μετά, στην φάση της αποκατάστασης. Με βοήθησαν τα μέγιστα για να πετύχω μια πολύ καλή επίδοση στην 1η μου συμμετοχή σε έναν τόσο δύσκολο, απαιτητικό και ανταγωνιστικό αγώνα όπως ο Olympus Marathon. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Μαλαμίδη και την Nutrixxion Hellas για την στήριξη σε ένα τόσο σημαντικό τομέα για έναν αθλητή."

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ