Επ' άοριστον ακύρωση του Tinos Challenge

18 Νοε 2019

Η διοργανώτρια αρχή του 4ου ορεινού αγώνα τρεξίματος: Tinos Challenge, που θα διεξαγόταν στο νησί της Τήνου την 1η Δεκεμβρίου 2019, ανακοινώνει την ακύρωση της εκδήλωσης.

Η αθλητική εκδήλωση Tinos Challenge διεξάγεται απο το 2016 με την υποστήριξη μικρών τοπικών επιχειρήσεων και ιδιωτών. Δεν λαμβάνει χρηματικές χορηγίες και δεν έχει σύμμαχο/συνδιοργανωτή τον Δήμο Τήνου. Τα έξοδα του αγώνα καλύπτονται από τα έσοδα συμμετοχής των αθλητών και από το προσωπικό ταμείο των διοργανωτών. Στο Tinos Challenge δεν υπάρχει μέγας χορηγός και όλες οι υποχρεώσεις, ειδικά στα θέματα ασφαλείας, πρέπει να οργανωθούν ασκώντας έντονη πίεση στους τοπικούς φορείς.

Για την διεξαγωγή της εκδήλωσης του Tinos Challenge 2019 δεν είχε βρεθεί η απαιτούμενη υποστήριξη ώστε να διεξαχθεί με ασφάλεια ένας αγώνας ορεινού τρεξίματος και αρχικά αναβλήθηκε.

Από την ανακοίνωση της αναβολής έως σήμερα υπήρξαν παρεμβάσεις ιδιωτών ώστε να υποστηριχθεί η εκδήλωση, αλλά δεν επαρκούσαν για να καλύψουν τις ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας. Αντιθέτως, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τους Δημοτικούς φορείς της Τήνου.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ