H GU Energy Greece στο Poikilo Rocky Mountain

14 Μαρ 2014

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η GU Energy Greece θα είναι ο επίσημος ενεργειακός χορηγός του Poikilo Rocky Mountain 2014.

Η GU Energy Greece θα είναι παρούσα σε όλους τους σταθμούς υδροδοσίας-τροφοδοσίας, φροντίζοντας τις ενεργειακές ανάγκες όλων των αθλητών με energy gels, ισοτονικά και ενεργειακά ποτά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ GU ENERGY LABS

Η εταιρία GU Energy Labs έχει έδρα το Berkeley της California στις ΗΠΑ. Είναι η εταιρία που ίδρυσε την κατηγορία των Ενεργειακών Gels, παρουσιάζοντας το πρώτο original Energy Gel το 1991. Η σταθερή και συνεχής προσήλωση της στην καινοτομία, έχει καταστήσει την GU Energy Labs πρωτοπόρο στην κατηγορία της. Tα προϊόντα Roctane, Chomps, Εlectrolyte Tablets και Recovery Brew είναι συνώνυμα με τους αθλητές αντοχής παγκοσμίως, παρέχοντας τους ενέργεια που έχει αποδειχθεί επιστημονικά και δοκιμαστεί από κορυφαίους αθλητές στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρίας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.GUenergy.com ή www.GUenergy.gr. Μάθετε τα νέα της GU Energy Greece στη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/GUEnergyGreece ή μέσω Twitter www.twitter.com/GUEnergyGreece. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας & Κύπρου είναι η εταιρία «Third Wind ΕΠΕ», τηλ. 210-6436378.

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ